Brandlarm, ett stycke fredag och ett stort grattis

Till att börja med så vill jag skicka ett stort grattis till Kenza som igår vann priset årets blogg! Och inte så konstigt är vell det för hon har faktskt även enligt mig Sveriges BÄSTA blogg, stort fan. ;)

 Idag är det ju som sagt fredag och som vaanligt rmina fredagar knasiga, vissa mer än andra.
På förmiddagen dag har jag sprungit runt med mamma på stan vilket alltid är mysigt. Detta har blivigt någt av en tradition en gång i månaden då hon är ledig. Efter det tog jag som vanligt halv 1 tåget till skolan där vi hade ung företagsamhet men vid 16.15 brakade det till ute  korridorerna och brandlarmet gick igång! Vi fick aldrig reda på vad som hände men dom som ville fick gå så nu sitter jag på stationen och väntar på 17.19 tåget hem, niiice! får vell antagligen veta vad som hände i skolan på måndag. Näe nu ska jag börja fundera på kvällen .

Later!

Goddag bloggen

Nu sitter jag på tåget påväg hem från skolan, skönt. Hade bara balettlektion idag som gick bra. Det blir verkligen roligare desto mer man kan! Inte för att jag någon gång har ogillat baletten men det är tur att man tycker att det är spännande i början för annars kan det lätt bli lite långdraget, men nu sista året så har man vell lärt sig en del och då är det askul! Nu ska jag hem, äta nått mumsigt, sätta mig och plugga och sedan iväg på samban men tågresan är ack för lång så jag slänger nog iväg nått till inlägg innan jag är hemma.

Later!

kamera

Jag behöver verkligen en ny kamera, min nuvarande är så himla kass och vad är det då för mening med att ta kort om dom endå är tvärkassa? Näe en bra ska det vara och allra helst en rosa.


passerat 100

Japp kom på att jag har passerat det 100e inlägget, detta är mitt 102a det ni!

reeesa

Usch vad gärna jag vill resa just nu! Sitter och spånar runt lite vart när och hur jag vill åka. Ska man ta sitt pick och pack och dra ttill syrran på Irland? Eller kanske åka till Kina samtidigt som pappa åker ner? eller åka iväg till nått varmt ställe med mamma? haha jag har ingen aning, det enda jag vet är att jag helst inte vill missa nått i skolan så om det blir nått får det bli på höstlovet. Jag vill ivägoch shoppa och bara ha det jättemysigt så helst vill jag nog till Rom eller London men jaa egentligen kanske man ska spara sig till den tänkta Chileresan i vinter? Huum jag vill bara åka iväg nununu!

mumsig söndag

Nu sitter jag och jäser framför tvn efter ett väldigt gott mål mat. Jag och Cristiano fixade iordning typ pepparstek med pommes och bea, såå jäkla gott!
Idag har jag ju som sagt varit hemma hos mormor och det har varit jättekul, även där fick vi gotta och den här gången äppelpaj. Har aldrig ätit något iknande förut för det var typ havregryn på, mummmmma, lär nog ta receptet och lära mig att baka. Det var ju även tänkt att vi skulle shoppa lite också men så blev ikke fallet, hittade nada. Skri8ver bara en massa konstigt nu knner jag men det är bara för att efterrätten saknas i min mage så nu blir det efterrätt bestående av glass och persikohalvor framför ensam mamma söker.

Hell yeah! 

en bild!

Psst här kommer en bild från tävlingen förra helgen, trodde absolut inte att jag såg sådär sliten ut men det är bara att tacka och ta emot!




oops..

Hann inte uppdatera alls igår men dopet var iaf jättetrevligt, gud vilken snäll bebis! Sa inte ett knyst under hela dagen typ. Sån vil jag ha, kan man beställa dom eller? Näe skämt åtsido allt var jättebra och glada för presenterna verkade dem bli med. Jag och Cristian hade köpt en kombinerad foto/mitt första år bok haha svårt att förklar men den var jättefin, så kunde man ställa den så att den bara såg ut som en ram också. Vi köpte även en lite "roligare" present i form utav en typ overall med öron och svans så att han kommer se ut som en björn. Gulligt värre, men från de ena presenterna till de andra. Det var ju även puddingarna Stina och Elinas födelsedag och även dom blev glada för sina presenter som va varsina gigantiska ljuslycktor som var superfina! dom fick även en varsin pusvante som tydlgen va kalasbra.

Gårdagen kan bara beskrivas som hur kul som helst och utgången som följde kalaset var nog tamesjutton den bäst utgången i år iaf, skitkul. Men nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen åka med mamma ut till valbo och ikea, efter det far vi lite längre bort och hälsar på mormor. ♥ Det var längesen nu så det ska bli jättemysigt.

Ha en supertrevlig dag idag!

Godmorgon

Nu är jag uppe och ska strax ner på stan för att inhandla det sista för dagen/kvällen. Klockan ett plingar det in till dop och sen efter det är det födelsedagskalas för Stina och Elina, bra skit!
Näe lär skynda mig så att jag hinner men skriver sen igen.

Peace!

RSS 2.0