Eurovisionkväll

Självklart gick Charlotte Perrelli vidare! Störtskön låt som käre Madde gillar skarpt heheh det enda som egentligen fattas är DANS, hon är ju för sjutton stel som en pinne. Men men låten är iaf jättebra och vi får vell hoppas att hon får ett bra "startnummer" nu då och att många kommer ihåg henne från förra gången :) Det blir nog bra det här! Nu väntar sängen och imorn blir det skola med sovmorgon. Hihi jag behöver inte åka förrän kvart i 9, SOFT! 
Natti natti.




♥ 

Nätshopping?

Japp då har man tryckt för läge framför datorn! Man hittar bara mer och mer eftersom ALLT finns på nätet! Dock har jag hållit mig på "kolla" stadiet och någonting som det finns så himla mycket av och som jag inte brukar köpa annars är SMYCKEN, det kryllar av små företag som säljer alldeles för vackra smycken. Sitter och spanar efter nått speciellt att ha till skolavslutningen, även om jag bara slutar tvåan så vill man ju vara någonting extra! Dock är det så att det alltid verkar vara någonting som fattas, haha. Tre grejer har iaf funnits fast bara en av dom finns på lager.. huuuh!

image35image37  image36


Längtar tills dom kommer in!






middag

Nu har jag gjort klart allt som ska göras. Det vart jättemycket städing idag, skönt när det är rent och fräscht. Snart blir det även middag som kocken Cristian fixar med. Det blir inget mindre än kyckling och potatisgratäng MUMMA!





Torsdag

Blev hemma idag med, inte så nice. Mamma tycker att jag borde åka hem och beställa tid hos farbror doktorn efter gårdagen eftersom det faktiskt förekommer hjärtfel i våran släkt. Plus att för några år sedan hade jag ju problem och det kollades hit och dit men då var det ju faktiskt inget farligt men dom sa att det skulle finnas kvar hela långa livet. Så man vet ju inte det kanske bara är det som vill göra sig påmind.
Funderar iaf på att ta en tripp ner till bibblan idag, jag pluggar så himla bra där!
Måste städa lite också men det kanske får vänta.. Så himla trökigt det där!
Vädret blir iaf finare och finare, SKÖNT! Vi vill ju ha fin fint väder i helgen då jag,  Johanna och alla andra som ska jobba på Furuviksparken i sommar  ska på "Furuviks training camp." Haha nördigt namn men det blir nog hur skoj som helst. Hur kan man avsluta en lördagkväll bättre än att slänga sig ut och inviga alla karuseller? Till tivoliandan hör även en sak som jag måste äta och det är SOCKERVADD, mums. hålen i tänderna vart är ni? Haha näe dags för att göra lite nytta.
over and out!





käk

Nu har det blivit dags att laga mat, magen skriker av tomhet. Det får bli nått snabbt i pastaväg
får se vad som finns i köket.

image34

Ciao!




jag <3 dig


image33

Ingen vidare bra bild men mysigt var det!



dålig

Utvecklingssamtalet idag blev inställt vilket kändes väldigt skönt eftersom jag inte är så pigg idag. Det känns som att mitt lilla hjärta har sitt egna lilla liv.. Till på köpet så har jag varit otrevlig hela dagen, får ta och sova lite till så kanske det blir bättre. Hoppas även att mamma har tid att titta förbi lite senare, det finns nog inget mer man behöver när man är sjukis. Cristian jobbar ända till 9 ikväll så honom får jag bara drömma om, kommer vell ha somnat för natten innan han är hemma, uscha! Näe ska jag försöka friskna till på allvar!

Later.

 

ingen bra dag

Om man kan kalla det vakna upp, så vaknade jag upp imorse vid halv 6 och kunde knappt resa mig upp. Ryggen som har gjort ont nu några dagar ville inge mera. jag tog mig upp men tårarna började rinna på en gång och jag var helt borta. Aja blev iaf hemma från skolan idag, fan också! Ursäkta ordvalet men det var helt enkelt ingen bra dag att vara hemma på! Plus att jag har utvecklingssamtal senare idag. Får försöka hålla mig vaken tills det att mamma ringer, medans får jag plugga så länge jag orkar.

Hoppas dagen blir bättre!



ZZZzzzzz

Nu är det slutpluggat för idag, trött som attan är jag också! Det enda som återstår är tandborstningen och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på Top Model 10, mumma!

Nighty Bloggis!





Julias dag <3

Inte att förglöma så är det ju bästaste Julia Mattssons 18-års dag idag! hihi Hoppas du har det bra där borta, snart är du ju hemma igen :) Då blir det ett storslaget födelsedagsfirande!

 image32

SAKNAR DIG TÖSEN ♥



Nytt i hårväg

Vill ju göra någonting nytt med mitt långa tråkiga hår. Dock ej för mycket tokigheter men en lugg skulle sitta fint och lite slickor eftersom att mitt hår just nu bara är en enda stor utväxt!

Den flickan som jag vill ha samma hår som just nu är ingen mindre än Top model tvåan Chantal!

image31
Skulle inte sitta helt fel med den frisyren!






En härlig bildserie


Allt började med att Cristian sa åt mig att ta kort på den gigantiska folkmassan som hade bildats och jämnföra med dom som förekommer i Sverige. Haha sagt och gjort jag började fota! Tog även en bild då clownen som skapat uppståndelsen gör balonger.

image22

Sen fick han såklart syn på mig som lös vit  bland alla chilenare haha och han började då att posa.
 
image23

Märkte först inte att det var till mig han gjorde alla dessa läckerheter till så jag tog ett kort till.

image24

Vårat försök till att fly då han kom fram till oss misslyckades och han drog in Cristian i ringen!

image25

Dom gjorde både det ena och det andra!

image26

Innan han tyckte att det var dags för mig!

image27

Där fick man stå som en äkta turist mitt på dagen och skämma ut sig! Haha

image28

Kolla liksom på dom i bakgrunden.

image29

Efter det vill han att jag skulle känna på hans muskler och viseversa, haha saker och ting spårade och tillslut var det dags för mina tuttar! Haha illröd som få sprag jag ut ur ringen!!

image30

Haha men himla kul var det.

Tåspets och klipp

Tisdagar i mitt hjärta! Haha nämen idag var skoldagn oerhört soft, kollade bara på treornas balett imorse eftersom vi har öppen klass veckor, haha kan man säga så? Hade det bara vart en vecka så hade det ju varit rätt men nu är det ju två veckor så då vette sjutton, jaja det gör detsamma.
Efter det fick vi vara med på ettornas jazz, vart tog våra lektioner vägen liksom? Det var ju nämligen så att vår balettlektion var inställd så då fick vi vara med där istället. Den mest postitiva nyheten idag är att skolan äntligen ha beviljat tåspetsköpet. Så jag hoppas att hela kassen kan komma
överrens och dra till staden i slutet av veckan.
Nog pladdrat om skolan, den energin kan behövas till kvällen då en massa plugg står på schemat, har tre grejer som ska in imorgon, Två historia (en är bara förhör) och svenska. Historian är den som jag inte är klar med och där ska vi skriva om 1700-talets viktigaste personer och händelser.
Senare idag dvs. klockan 7 ska jag iväg till Zenzen för möte, ett bittert sådant men det får man ta. Funderar även på att boka tid hos frisören, jag ska klppa lugg! Hahah får se hur snyggt det blir..?




inte långt kvar!

Home again.. Så hemskt dåligt väder och dåliga nyheter! Ucha men men det kommer vell fler gånger, blir det succé i år så får vi ju va med nästa år, right? Jaja undan med det dåliga! Har faktiskt inte tid att tänka på sånt just nu. Hihi satt och räknade imorse på tåget att det nu är 14 skoldagar men sammanlagt 23 dagar kvar till SOMMARLOV! Ska bli så jäkla skönt, men attans vad det är grejer som ska fixas innan dess, bara att sätta igång. Magen kurrar också ikapp med klockan och jag funderar på att springa ner och köpa nått mumsigt.

LATER!

snygga shorts?

Tillbaka från bibblan nu men det kan behövas plugga ytterligare! Boken Flyga drake fanns inte inne, precis som min svenskalärare trodde, så det är bara att leta vidare, suck! 
Sitter nu och försöker hitta några schysta mjuka shorts, som man kan träna i liksom. Går vell inge vidare men det dyker vell upp nått snart. Det vart iaf inge gymmande för min del, skönt endå, man är vell ingen gymmänniska iaf. 
Tillbaka till letandet efter shorts, plugg och lite matlagning! 

Byyye 

Söndag

Nu bär det strax av till bibblan hehe ska plugga som aldrig förr idag! Ev. så blir det gym efter det, vet inte om jag är så tagg men jag skulle vilja springa lite på springaskinen för att se hur långt jag orkar. Vi ska ju springa kilometrarna imorn på idrotten så det vore ett bra test såhär dagen innan.

Idag får vi äntligen veta hur det blir med det stora hemliga som händer på dansen! Spännande, spännande ska bli hur kul som helst! Hihi

Nu har jag också skickat in alla papper till Furuvik, så nästa helg blir det Furuviks training camp tror jag att det hette haha. Tagga sommaren, för första gången blir det ju jobb som sagt men jag är taggad på att få tjärna en massa pengar!

Näe nu bär det av, hörs later!




Hemmakväll

Ikväll blir det en underbar hemmakväll. Jag är en sån människa som verkligen behöver vara ensam ibland och göra absolut ingenting, bara det som faller mig in, och det är så himla skönt ska jag tala om! Ikväll är det en sådan kväll och nu ska jag göra goda "kakor," vet inte riktigt om man kan kalla dom så men det är supergott iaf. Sen ska jag slänga mig och kolla på Top model mohahah.




Det är stek liksom!






Hahahha hur många gånger kan man säga stek på 30 sekunder?!

Gym

Japp då har man gjort premiären på gymmet då, skitskoj var det! hahah Det var ett sk. lunchpass så det var bara et gympapass på 45 min, lagom jobbigt sådär.
Igår var det ju som sagt sambaavslutning vilket var skoj hihi men ingen rast ingen ro, nästa vecka börjar vi träna igen och då hårdare än någonsin! Därför jag lär börja spring på gym hehe.

image20
Jag i min gamla dräkt förra året!

Näe nu är det dags att hoppa in i duschen och sen laga lite mat. Är ju ledig från skolan idag så det är hur skönt som helst! Men plugg blir det ju sen iaf..
Later!




Godnatt!

Nu är det sovdags och det ska bli så himla skönt! Dock har jag inte fått så mkt gjort som jag trodde idag men så är det när klockan tickar på som aldrig förr. Taggar inför imorgon men har fortfarande några problem på vägen, plus att jag inte mår så bra idag. Hoppas sömnen gör det bättre!
Natti natti




Pluggstart

Hemkommen från skolan och dags att börja plugga, men först måste jag uppdatera lite från igår. Träningen gick bara bra, vart ingen hård träning men vi fick våra placeringar osv. Men inte minst så fick vi reda på det hemliga projektet som vår tränare har pratat om men inte har kunnat avslöja! Iiih TAGGA! Aja hahah kan inte skriva någonting förrän det blir bekräftat men häftigt är det!! Hahah men en sak som kanske kan nämnas är att vi kommer att inviga Sun city när det sätter igång för sommaren, missa inte det.

Ikväll är det dans treornas studentskiva och självklart är man sugen på att gå men det kommer bli så himla kämpigt imorn plus att jag måste plugga. Måste även packa allt till imorgon då jag far direkt från skolan till lokalen, hoppas det går bra imorgon.





Tisdag

Då var man hemma från skolan igen då. Älskar ju som sagt tisdagar eftersom hela dagen är så soft, har bara två danslektioner i skolan och sen 2.5 timmars samba på kvällen. Övrig tid dvs. den bästa på dagen är total freee för sånt som faller mig in! hihi dock blir det inte så mkt roligt att hurra för idag då jag har tvättstugan, suck! Men sen ska jag så fort som möjligt skynda mig iväg till zenzen för att fixa dräkten, lite småfix nu innan säsongens första uppträdandet.

Dagen än så länge har iaf varit kanon det enda minuset just nu är att jag är lite hungrig men det är ju ingen ovanlighet heheh. Dansen i skolan gick också bra, vi hade först en jazzlektion och sen istället för baletten fick vi steppa! hahah Det var skoj men svårt. Näe duschen och sedan mat.
Hurry curry!











Godnatt alla underbara

image19

Massa pussar från mig!




Ted Gärdestad

Att det blir en låt med Ted Gärdestad till svenskaarbetet står nu klar, men om det blir Sol, vind och vatten, För kärlekens skull eller Himlen är oskyldigt blå vet jag inte än. Humm svår val alla är ju väldigt fina, riktig sommarkänsla får man av att lyssna igenom hans album.

Nu ska jag försöka få fart på Cristian, kanske vill ut och gå eller nått. Skönt att göra sånt innan man går och lägger sig. Imorn är det ju Tisdag igen, me like! Älskar verkligen den dagen, då får man helt och hållet ägna sig åt det man gillar mest. Inte mindre än 5.5 timmar sammanlagd dans  är vad jag pysslar med då och det absolut bästa är att jag inte har några som helst vanliga lektioner!

Ut i kylan - med eller utan sällskap!



Låttext

Hemma efter den hårda dagen i skolan, eller inte hahah. När jag väl var på plats återsod bara två lektioner, engelska och idrott! Laura hade ledaruppgift idag så vi lekte och tävlade mest hela lektionen, VERY NICE! Vart inget av att fixa dräkten idag utan det får bli imorgon istället så nu får jag hela kvällen till att plugga. Först och främst ska jag leta upp en passande låttext som vi ska jobba vidare med på svenskan. Har några förslag än så länge men jag får se vilken jag väljer..
LATER!





Tåget - mitt andra hem

Äntligen sitter jag på tåget påväg till skolan och det är nästan så att det börjar kurra lite i magen. Sicken tur att vi har lunch när vi kommer fram!
Tänkte fördriva tiden, spana runt lite, har vell cirka en halvtimme kvar på färden.










Måndag morgon

Japp då missade man tåget i morse då! Sjukt jobbigt är det och imorse tror jag t om. att det var tåget som åkte tidigt inte att det var jag som var sen.. Hehe iaf enligt min klocka som var 06.28 när tåget började rulla fast den ska gå halv. Aja nu äre bara att sitta och vänta på att ta kvart i 9 istället, dom går ju inte jätteofta precis :P Nu blir det utökad frulle och sen kanske man kryper tillbaka till sängen ett tag?
Byeee





Sovdags

Nu var det dags att krypa till skojs men innan jag sussar sött ska jag och Cristian kika på en Beckfilm - Love it!

image17





Tv tider

Sitter och kikar lite på tv, på power of 10 tror jag att det heter. Kluriga frågor måste jag säga, så himla svårt att försöka gissa hur typ 1000 personer i sverige tycker om saker och ting. Haha men egentligen sitter jag vell bara och väntar på att sanningens ögonblick ska börja. Så jäkla bra program hahaha! Näe nu ska jag hugga in på lite krubb och sen ska jag spana om jag kan hitta nå najsa skor på nätet. Har ju lovat att aldrig mer beställa från nätet då jag aldrig lyckas bli nöjd men kanske att jag beställer om dom där skorna som jag inte kunde ha, fast i en större storlek. Kanske blir najs? Näe maten kallnar.




Pega no bumbum




Tacka vet jag Viktoria att hon vet vad låtarna vi dansar till heter..
Torsdagens show inehåller bla denna dans till den här låten! Roligt att den som sjunger kommer med en dans samtidigt som han kommer ut med låten. Detta gör att alla dansar exakt lika till den här låten! heheh





Sambachicks

Fick nyss lite bilder av elina sen vi va i stinas lilla stuga. Har inte sett dom förr fastän det va så länge sedan, här bjussas det på några!










Dagens

Tog med datorn ut i finvädret fast dessvärre går solen i moln med alldeles för korta mellanrum, aja klaga är vell iaf det sista man ska göra.
Försökte hitta lite sambamusik så jag kan träna lite inför uppvisningen på torsdag, men hitta inte de heller, hahah det går inte så bra för mig just nu.
Hela eftermiddagen ska jag iaf ägna i tvättstugan, faktiskt ett ganska bra "söndagsnöje" det. Detta görs helt solo då C är så duktig och jobbar och inte kommer hem förrens ikväll.


image11

Jag och Bella efter ett uppträdande förra sommaren. LÄNGTAR TILL KOMMANDE!



Soool!

Japp då va det dags för första inlägget. Stängde ju ner den gamla bloggen men ångrade mig såklart! haha men då ändrade jag om helt och tog ett nytt namn med nytt innehåll, hoppas det smakar!

Solen skiner som aldrig förr men SMHI säger att det redan imorgon ska bli kallare och då sackar vi typ om 10 grader!
Min helgen har varit hur lugn och skön som helst, men igår tog vi oss iaf ut för lite kubb och sen vimmel på stan där det vankades cruising. Det måste vara årets höjdpunkt gör alla Gävles raggare när dom får damma av gammelbilen och visa upp den. En annorlunda men trevlig kväll må jag säga!

Näe nu ska jag ut och lägga mig i solen med lite läxor kanske? kan behövas iaf men första stoppet blir köket för att göra iordning några smörgåsar.

Ha det så jäkla kul allihopa som ska på studentkryssningen, snart åker ni, iiiih! Men kom ihåg, GÅ INTE UT PÅ DÄCK!





RSS 2.0