dålig uppdatering by moi

Har inte skrivit något på bloggen sedan igår morse, hehe känns långt för jag har hunnit med mycket! Ikväll blir jag bara hemma pga av att jag inte alls är pigg, suck jag gillar det inte! Bara jag inte blir riktigt sjuk. Har hunnit med och shoppat lite så jag tänkte lägga ut lite bilder på grejerna, har för en gångs skull hitta en del nödvändiga grejer på rean. Lägger även ut lite bilder från våran dag på Furuvik.



På återseende!
♥ 

måndag morgon när vi vaknar = Fredag?!

Seeeeg som ettt tuggummi efter gårdagen då det blev en hejdundrandes utgång och nu ska man upp på sin lediga dag och besöka arbetsplatsen! Haha vi kanske är knäppa vi men så är det, kul ska det bli också. Har lite brådis nu men uppdaterar när jag kommer hem och förhoppningsvis har jag lite pics då!

Ha en bra dag!

kvällen

Så ätligen hemma efter träning! Dage vart liiiite längre än vad jag trodde. Det började ju med att Fredrik kom och hämtade mig och så brummade vi ner på stan, han skulle hämta ut sin mobil som varit på lagning men hade självklart glömt lånetelefonens laddare hemma. Not good, så han fick ingen telefon. Mötte iaf upp Viktoria och fortsatte sedan färden ut till valbo där vi sprang på ginas rea, inte dum den inte! Vi sprang även runt i olika elektronikaffärer eftersom fredrik skulle köpa en stereo till deras roadtrip, nice. Jag ovetande som jag är upptäckte att man kan använda internet på ipod touch haha kalla mig efter men så är det! Så nu vart man ju himla sugen på en sån när lönen har kommit, tåls ju att funderas på men fattar inte riktigt hur det fungerar. Men iaf sen hade ju klockan blivit ganska mycket så vi våra magar började kurra rejält! Svängde in på Ikea och käkade där för att sedan sticka iväg och träna samba! Det gick väldigt bra idag vi börjar lära oss den nya dansen och vi fick våra dressar, lägger upp bild på den sen. Näe nu ska jag försöka se matchen som det är strömavbrott på just nu och sen duscha.

Later!



ledig onsdag

Vill bara meddela att jag endast har slappat idag hahah men nu får det bli ändring på det. Ska slänga i mig lite mat och sedan ner på stan med Fredrik, längesen nu. Hörs senare!





kvällen

Nu vankas det ansiksmask, typ 20 liter vatten, mjukisar och vänner alt. O.C!
Tänkte även piffa till naglarna i ett vackert lack på både fingrar och tår. Längtar till C kommer hem från jobbet också, känns verkligen ovant att komma hem till en tom och ödslig lägenhet! Huuah näe bättre kan man ju tänka sig.
Idag har det även varit lite action här ute i trapphuset då det kom ett sällskap och knackade på dörren hos grannen men ingen öppnade och dom vart tydligen så oroliga att dom ringde ambulans, goshjärtan! Men tur var vell att gubben öppnade till slut och då försvann även oron. Mer än så har nog inte hänt, har kikat runt lite på en ny mobil men jag är ju så feg att jag inte vågar beställa. Min gamla har hängt i ett tag nu och jag känner att det är dags att byta, måste måste måste våga! Snygg är han ju också till på köpet. ;)

Näe nu vill jag ha kvällsfika och sen ska jag sätta igång med kröppen!



vill ha!







hudvårdsprodukter


Jag skulle behöva lite bra tips om någon bra produkt för att få finare hy, är ju lite dålig på den fronten!




allsång på skansen!

Kom just på att det är säsongsstart på allsång på skansen just i denna stund!
Det lär man ju kika lite på, är btw ensam hemma just nu och vet inte riktigt vad som händer och sker senare?





Something?

tisdag

Nu var man hemma igen då efter en liten träff med mamma. Vi åkte mest runt på lite affärer och avslutade det hela med max - mums! Glömmer alltid att ta bild  på min "outfit" hahah jag vill ju också ha sånna bilder men det blir ju aldrig så att man klär sig när man jobbar, illa. Men imorn är jag ledig och då lovar jag att ta en vacker bild. ;)


See ya!

impuls

Det blev SATC med Madde, men igår kväll istället för idag, skönt med lite impulsiva grejer ibland. :) Och som alla redan vet eftersom att ALLA redan har sett filmen så är den helt U-N-D-E-R-B-A-R! Även då jag aldrig har varit nå SATC-freak så älskade jag den! Så till alla som inte har sett den, SE DEN!
Nu ska jag iväg till jobbet och vara trevlig men jag tror dock att jag börjar bli lite sjuklig, suck, not gooood!
Hörs senare iaf, jobbar till sex sen ska jag nog ner på stan och kika lite, med eller utan mamma får vi se!



Bye!

underbara skapelse




Den är perfekt, helt i min smak! Har länge letat efter nån liknande men nu är den funnen, hoppas bara att den finns kvar i butik tjihii!






nöjesvecka





Om planerna går som planerat kommer jag och allra bästa Johanna att besöka två nöjesfält under den närmaste veckan, typ. Eftersom vi båda jobbar på Furuviksparken blir vi var och varrannan dag vi jobbar hemskt avundsjuka på alla som skuttar omkring i parken så nu på fredag när vi båda är lediga har vi bestämt oss för att göra Furuvik hihi. Om jag fick bestämma hur dagen skulle se ut skulle det var såhär: Först skulle vi komma dit halv 12 så att vi hann kolla på när dom matade aporna 11.45. Dom är så himla söta och jag är väldigt avundsjuk på Ing-marie som får umgås med dom där varje dag och dessutom blir respekterad av dom annars kanske farliga djuren. Efter det skulle vi gå runt och kolla på alla andra djur i parken och klappa getterna och de andra djuren man får gå in till. Klockan 14.00 skulle vi givetvis gå till cirkusen och kolla på när furuviksbarnen uppträder, jag hade också velat vara ett furuviksbarn när jag var liten. (Idag kom det in en liten kille därifrån och frågade om han fick ställa in sin enhjuling en stund och självklart fick han det. Jag fick även tillåtelse att testa den, och rackarns vad bra jag är, jag kan lätt bli en av dom, NOT!) Efter vi hade kollat på dessa underbarn skulle vi givetvis skutta runt på nöjesfältet och åka karuseller (även fast jag är skiträdd för sånt!) Men sist men inte minst så skulle vi äta MASSOR och sockervadden står nog högst upp på min lista! :) Det kommer att bli en toppendag, så långt vet jag iaf! Sen på kvällen har vi faktiskt personalfest, hur nice är inte det? En perfekt avrundning på dagen! Hihi men nog om vår arbetsplats.

På måndag bör det av till Gröna lund! Ska bli kul det med men eftersom att jag vet att jag är skitfeg när det gäller karuseller och Johanna kastar sig ut i vad som helst så kan jag ju faktiskt börja bli lite orolig! Haha men det ska nog gå bra, right? Sen på kvällen ska jag göra någonting som jag har längtat efter länge! Det ska bli så himla kul, men jag kommer vara såå nervös eftersom jag faktiskt inte vet hur man gör hehe. Berättar inte vad det är men resultatet kommer synas här!
 
Nu ska jag kolla på ensam mamma söker, har aldrig sett det för så det får bli premiär idag. :)


♥ 

måndag

Idag har det varit en riktig "måndag," en ganska tung dag med andra ord! Och inte får man deppa ihop för det inte, som min chef har sagt till alla sina små tjänare, "varje morgon när man vaknar gör man ett val, ska man vara den gröna gubben som ser allting positivt eller den röda gubben som ser allt negativt?"

Vacker bild jag har skapat va? ;)


Just detta tycker jag knappast kan sägas bättre, det blir vad man gör det till. :) Det positiva idag var faktiskt att jag fick sluta tidigare då vi typ inte hade några gäster, skönt!
Det tycks även se ut som att det blir en bra dag imöra med bio, äntligen sex and the city! Inte nog med en efterlängtad film utan även en efterlängtad människa, ingen mindre än Madde! Iiiih mys och blond tycks hon bli också. :)



Looking forward!

Nattinatti

Nu var det dags för mig att krypa i säng. Jag har haft en jätteskön kväll alldeles för mig själv faktiskt, tåls att göras om. Det blev O.C avsnitt som jag har nött och till det blev det en cola och algrens bilar faktiskt + lite popcorn.

mumma!

Snackade förresten med en tjej från jobbet innan och hon kan ta mitt pass den 30e så då slipper jag oroa mig för fotograferingen. Som att jag hade låtit någonting kommit emellan det men iaf. Skönt att hon kunde ställa upp. :) Ska kankse höra med Johannisen om hon är ledig då så kan hon ju följa med så kan vi ju busa runt på grönan först eller nånting. Nu har jag en väldigt exklusiv date med kudden.


Sleep tight!

Dagens öppettider?

Fasiken var nyss ner till time för att jag hade tänkt att shoppa lite snacks till min filmkväll, men vad upptäcker man? Det var stängt! Attans, dom hade stängt redan klockan sex idag så man var ju lite sent ute men nu funderar jag på att ta på mig löparskorna och jogga till ica för att sedan vara tillbaka om 10 min? Godistarmen värker och varför inte förena nytta med nöje? Haha man kan ju inbilla sig iaf. Jag tror faktiskt att jag gör det.
Återkomer later om mina fina inköp.



Midsommar pics.

Här kommer lite bilder från midsommarafton:

Hehe börjar men en väldigt ful bild på mig men det var tydligen den enda som hamnade på min kamera!
På traktorflaket btw.



Sen kommer C också den bilden tagen på flaket.



När vi var framme "hissade" dom stången.




Där var den på plats! Dåligt väder såg det ut att vara också.


Innan allmänheten fick ta några varv runt stången visade ett folkdansgille upp sina färdigheter.



Sen fortsatte firandet på mormors tomt.



Min krans såg lite vissen ut vid middagsdags.



På kvällen grillade vi som sagt var och pojkarna roade sig med att spela "gris"
Såhär slutade det många gånger!


Senare på kvällen blev det lite kallt, så vi gick hem!

Mimmi i sin fina fundering vilket gick ut på att ha på sig så mkt som möjligt typ! Haha


För att avsluta detta inlägg har jag givetvis ett egopics som tog innan läggdags då jag upptäckt att det inte knäppts så många bilder under dagen.




Ciao! ♥




kär på nytt!

Just nu har jag en sån jäkla nykär-känsla! Känns helt fantastiskt underbart ♥
Mumma är det bästa ordet jag kan beskriva den här känslan med, love it and YOU!



The best of the best ♥

hemmakväll.

Det blev inte mycket mer action för mig idag inte. Orkar endå inte gå ut eftersom jag ska upp och jobba imorgon och minst två dagar efter det. Håller på att leta upp nån ruskigt bra film att kolla på och kanske att det blir ett O.C eller vänner maraton? Tänkte iaf fösöka leta upp en ansiktsmask, köpa en massa godis och bara ha det asskönt!

Gillar dom skarpt!

Gillar dom där vännerna skarpt!






Lördag

Vad händer ikväll då? Min stora fråga just nu. Idag har varit en väldigt slapp dag eftersom att jag sov till typ 12! hahah Det var längesedan jag sov så där länge. Sen gick jag och handlade lite och nu ligger jag på gräsmattan och kollar på när grabbarna spelar tennis. Skönt att ligga ue såhära. Men åter till dagens fråga, ALLA verkar vilja ut idag. Snacka om abstinens efter midsommaraftons lugna vibbar. Näe man kanske ska ta och bättra på brännan när man ändå är här? Imorn är det ju året till jobb!

Byee!

Midsommaraftonskväll

Dagen idag har varit U-N-D-E-R-B-A-R! Allt började hemma hos mormor där vi hoppade direkt upp på en traktor och åkte kortez (stavning?) genom byn. Haha första gången C gjorde någonting liknande, stackars han att få uppleva midsommar på landet med vindar av gödningsdoft! Jag gillart iaf och det verkade han också göra trots allt :) Efter middagen och alla jordgubbar bar det iväg hemmåt igen där vi mötte upp några vänner för grillning och lite lek. Nu är vi hemma igen och lilla C ligger och sover, funderar på att krypa ner bredvid honom bara man har putsat gaddarna. Dåligt trött är man också, illa! Men aja lägger upp lite bilder imöra från dagen.


Dröm sött!

glad midsommar

Klev nyss uppp och nu ska jag börja fixa mig lite smått. Vädret ser ju ut att bli okej och om cirka en timme kommer mamma och hämtar upp mig och C. Ska bli trevligt att åka ut till mormor och landet, så mysigt där (mitt drömställe btw.) Senare ikväll blir det bara grill och en stor portion mys blir vell även lite kubb och boll. Hihi jaa en trevlig dag ska jag ha iaf, hoppas detsamma till resten :)
 Nu ska jag stoppa i locktången tänkte köra lite lockigt idag, med min vit/blå randiga klänning, pretty? Yes mam!



Massor av jordgubbar ska trilla ner i min lila mage idag, MUMS!


torsdag = träningsdag!

Haha klockan kvart i sju får jag sms av viktoria där hon skriver att hon kanske kommer bli lite sen till träningen. Träning? Vilken träning tänkte jag och kom på att vi ska ha träning onsdag, torsdag nu på sommaren. Haha jag som var påväg in i duschen, iaf äcklig och dan fick man springa ner till lokalen och skaka rumpan lite. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen IGEN, får se vad som stoppar mig den här gången. Sen tänkte jag slå mig ner framför tvn och kolla på eurotrip, och smälla en massa godis. Kanske springer ner till time för en cola också?

Later! ♥

vänner

Älskar verkligen att vänner har börjat sändas från början, ska verkligen försöka se så många som möjligt. Kollade nyss på reprisen av det andra avsnittet så än så länge är jag med ;) heheh Näe just nu håller jag på att laga lite krubb, en riktig hemmafru blev jag idag. Kyckling med klyftpotatis och kanske lite bea är vad som står på menyn. Svårt det där med mat men den här rätten har jag alltid gillat, för att inte tala om det goda vitlöksbrödet, MUMS!

Back to work
Ciao!

Skor

Just ja, ska också ta och berätta om mina fina kap från yesterday! Köpte två par pjucks på din sko för endast 298 svenska riksdaler, hur billigt kan det bli?



Första paret, ett par enkla vita tygskor från vagabond med det där lilla extra i och med rosetten på sidan.



Och andra paret, också dom ett par helt enkla vita med lagom höga klackar. Exakt som jag ville ha!

Jag var alltså en väldigt glad tös igår eftermiddag :) hihi



Dålig!

Var det rätta ordet! Har helt enkelt inte haft tid att skriva här på bloggen som jag kanske egentligen hade velat.

Överskriften kan också beskriva sveriges insatts i EM igår. Vart var Zlatan? Min stora idol syntes knappt till men men sånt man får ta kanske går det bättre på VM det är ju trots allt större, right? ;) hehe

Matchen igår sågs från det vackert belägna Bergrenska, love it! Finns inget bättre såhär i sommartider. Till en början smakade även grillbuffen som det bjöds på mumma men när maten tagit slut tog även dällskapets tålamod slut och vi gick till inte mindre än Interpool. Det var ju så att de kära vännerna uppträdde där dagen till ära men vi hann ju såklart bara se dom efter matchen. Så vackra så!

Näe idag var man ledig och jag har tillbringat förmiddagen i tvättstugan! Haha tro det eller ej så tycker jag faktiskt att det är rätt kul att tvätta! Kan bero på att jag knappt tål att någon annan tvättar mina kläder (förutom mamma förstås, som kan reglerna.) Höhö inte lätt det där. Näe nu ska jag försöka hitta på nått nu till eftermiddagen och sen tagga inför imorgon! Älskar midsommarafton hemma hos mormor ♥ Nog för att vi kommer vara jättenågra imorgon men det blir säkert roligt endå. Som det låter just nu ska även C med dit och då ska ajg tvinga honom att åka traktor och allt annat som hör midsommar till på Jäderfors holme!

Näe dags att smida planer!
See ya

Nystart på bloggen

Det var verkligen år och dar sedan jag skrev en rad eller två, men detta ska det nu bli ändring på!

Mycket har hänt den senaste tiden, för att nämna få men dom absolut viktigaste så har jag som många andra slutat skolan. Meeen ingen rast ingen ro, jag har faktiskt börjat jobbat! Mitt allra första jobb vilket är jätteroligt och ännu roligare kommer jag vell att få när första lönen kommer, mums! 

Men den viktigaste och allra roligaste grejen som har hänt är ju att bästaste Julia Mattsson är hemma igen!! Ingen har vell missat det och det är helt underbart! Kan nästan inte fatta det! Efter ett år där borta i The U, S and A så är hon hemma, hemma, hemma! 

VI TAGGAR SOMMAREN OCH SIST MEN INTE MINST SITA ÅRET I GYMNASIET!    
(Blev nästan lite ledsen att jag själv inte gick ut iår såhär i studenttider)

Men som sagt inget att lipa åt eftersom jag känner på mig att det här kommer bli en svårslagen sommar med ett mycket svårslaget år som följer!

Puss på er! 

RSS 2.0