onsdagkväll

Hemma från träningen som gick okej, näe den gick bra men vart så trött på slutet. Håller på att slipa nu inför c-festen och de är hårt! Kom också på att jag inte kommer kunna träna imorn för jag jobbar ju då :/ ajsing bajsing, men jag får vell träna extra hårt nästa vecka eller nått. Bestämde nyss med mamma att vi ska bada eller shoppa imorgon och såklart att shoppingen drog lite mer men och andra sidan så måste man ju ta vara på vädret så vi får helt enkelt se vad som sker imorgon. Börjar ju iaf kl 16  så tills dess lär jag ju vara klart för lite action! Näe nu ska jag äntligen hoppa in i duschen och sen ska jag leta på passande kläder inför morgondagen och efter det ska jag gå och möta Cristian. Min käreste har varit i Stockholm idag och grejat det sista med hans rum over there, så 23.30 kommer han in med tåget och då tänkte jag vara snäll och möta honom.  ♥




(favorit i repris men kan inte skylla på annat än att det var underbart där borta)




7 days

Ingen skräckis men nu är det faktiskt bara sju dagar kvar till årets cityfest! Man är ju inte skittagg precis eftersom vi inte kommer att stänga festen utan har bara fått en tid på dagen. Att det dessutom bara är 25 min gör en vell bara ännu mer otagg, eller? Men man ska inte gräva ner sig och man får vell hoppas att det kommer ngra och kollar fast det är mitt på dagen. Normalt säger dom ju att det är ca 6000 som kollar på oss men kommer vi upp i 500 denna gång så blir jag jäkla nöjd :P haha. Näe jag ska strax iväg oxh träna och då ska vi även ha med våra kläder till den dansen som inte är samba. Det kommer bli kul! Dessvärre kan jag inte följa med till Nyköping dit det bär av i helgen pga. countryn, och där borta kommer det bli ett jäkla drag! Det är på kvällen, det ärmkt folk och dom kommer att köra hela showen! Iiiih så åk dit och titta vettja!





Scandinavian Country Music Festival





Japp imorn börjar det och det kommer att bli tre arbetssamma dagar men vad gör vell det? Det blir säkert skitkul! Särskilt eftersom jag ska vara värdinna under dessa dagar, leva backstage och ta hand om våra artister. Vet inte vilka som kommer direkt men ett känt ansikte är ju Lennart Jäkel. Känner på mig att det kommer att bli en superhelg och idag fick jag se dom första cowboysarna!

Var ju egentligen ledig idag men imorse när jag var och träna så ringde dom in mig. Så idag har man gått osminkad i Furuviksparken, inte så nice!

Men men åter till countryn, det verkar som att det kommer bli ett jäkla drag i parken och idag har dom byggt upp en massa tält där det kommer att finnas barer. En annan sak som blir spännande med det jag ska göra är att jag kommer att få prata en massa engelska och inte nog med det, alla vet vell att cowboys snackar med sydstatsdialekt så vi får vell se hur det kommer att gå mihiii!


Näe ska försöka komma in i duschen strax!


/ Isabell ♥

dagens to-do listan

Dagens måsten:

( - ) Ringa bossen.
( - ) Köpa mixer.
(  ) Bli en stolt ägare till en cykel.
( / ) Hitta present till min käreste.
(  - ) Träna med Elinan
( - ) Boka en massa tider.


Japp det var dagens!



ledig

Wiiieho! Ledig idag men dessvärre är inte vädret med mig eftersom att det är sisådär med solstrålarna. Men men då får jag göra en massa annat istället då. Hade ställt klockan på 8 imorse för att komma ut till kläcken men vem vill ligga där och frysa liksom? Haha kanske är skitvarmt ute bara att det inte ser ut som det men skitsamma.


Later!

om gårdagen?

Skrev ju inte ett jota av gårdagens händelser i förra inlägget men jag kan tala om att det faktiskt var hur kul som helst! Efter några stressmoment och fulla serveringar så placerade vi våra klackar på Hang loose. Kul att man inte har varit där på år och dar och inte ens visste om att dom byggt om! Hihi men det var faktiskt roligt där med. Viktoria det lilla (stora?) födelsebarnet verkade också ha jättekul, vi träffade även hennes prins och gud så sött par! Konstigt nog kändes det som att hela min arbetsplats också var på Hangan? Vissa roligare än andra! Go mitt kassagäng iaf! ;)

Näe dags för work
♥ 

Godmorgon bloggen!

Nu sitter jag här (nästan uppe med tuppen efter en utekväll, dont u think?) och orkar faktiskt inte röra på fläsket. Önskar att jag hade någon som sminkade och klädde på mig (eller att jag fick sätta på mig bikini och dra till stranden.) Men jag lär vell sätta fart snart för om cirka 40 min ska jag vara dressad och klar för att bege mig till Furuviksparken♥. Slutar fyra idag med och överväger att plocka med bikinin och ta ett dopp innan man drar hem? Men och andra sidan vet jag inte om jag hinner det heller för jag har ju träning kl 7 och därimellan lär jag handla mat och dessutom äta, hum tuff fråga det där! Snart börjar iaf skolan igen och jag försöker att tagga till! Trean tror jag faktiskt kommer bli himla rolig och det känns bra eftersom jag vet vad jag ska hitta på på både UF och projektarbete. :) Jag säger bara TAGGA, sen om jag flyttar eller inte märker vi vell på schemat när man har fått det!



vilken jäkla kväll!

Gud så himla fint väder det är ute! Håller på att storkna här inne i lägenheten men som tur är så är det kortvarit för strax bär det ut sommarkvällens vimmel. Det enda som fattas just nu är födelsebarnet herself ;) för det är ju faktiskt Viktorias födelsedag idag och detta ska firas med buller och bång! Kommer nog dra till någon av Gävles alla mysiga uteserveringar för att sedan dra vidare! Kommer bli en jäkla kväll med ett jäkla väder hihi, GRATTIS IGEN VIKTORIA! (och skynda dig hit) Aja korken är öppnad men klädproblemet består, suck har inte hittat några som helst kläder på stan i veckan. Skriver imorn igen, ha det så bra så länge!


love<3

morgon bloggen!

Nu ska jag om drygt en timme iväg till jobbet. Idag är jag rastavbytare och det betyder att mina tider är 13-17 känns faktiskt hur skönt som helst idag. Efter det ska jag hem till mamma där vi ska fixa oss inför kvällen. Då är det nämligen sommarkväll som står på schemat och det är BWO och Caracola som uppträder! näe nu ringde dom från jobbet och bad mig komma in tidigare så nu blir det hurta  bulle och iväg!



Ha en trevlig dag ute i solen!


Tisdag

Tjenare bloggen. Idag har det varit strålande fint väder och som planerat begav jag och Johanna oss iväg för att bada. Nog för att det inte vart Brämmen som planerat men det dög minst lika bra om inte bättre(?) med Furuvik. Då kunde vi ju liksom inte bli uttråkade på stranden utan är man i parken så är det ju bara att lyfta på fläsket och bege sig ner till nöjet, och nöje blev det i stora doser! Jag som är jääätefeg när det gäller  karuseller åkte  ALLA som finns där haha jag och adrenalin funkar inte bra ihop. ;) Dessutom bann vi en sån där jättestor toblerone-choklad!  Så himla duktiga på att vinna vi höhö! Efter besöket i parken åkte jag direkt till zenzen för att träna. Roligt, roligt men jag önskar så himla mkt att jag skulle kunna få byta bort mitt arbetspass när det bär av till Nyköping. need to be there!
Näe gott folk nu ska jag laga lite krubb och krypa i säng, imorgon väntar arbete men kanske lite sol på morgonen, vem vet?





godnatt

Godnatt bloggen! Ska bli skönt att krypa ner i sängen i tid eftersom man fortfarande behöver ta igen sig efter resan. När som helst kommer C hem också så då får jag sällskap, så länge tar jag någonting att käka i väntan på
sex and the city! Mihi


Nattinatti♥

Youtube?

Fick nyss denna länk av Elina där någon frisk fläkt har filmat karnevalen med en väldigt dålig kamera men men det tåls ju att visas upp iaf.




Ps. Vi kommer efter tåget ;)

Sweet home

Nog för att jag satte mina fötter innanför dörren redan igår, men bloggen fanns då inte med på min To-do lista, ville helt enkelt bara  mysa med Cristian och ta det lugnt för att sedan ladda om till det vardagliga.  För idag  var det back to work  och man ska ju inte tro att tiden har stått still här hemma bara för att man själv har varit ute på vift. Nejdå på Furuvik händer det grejer och såklart fanns det även idag en massa som det tisslades och tasslades om, hihi helt otroligt vad mkt som händer, både på gott och ont! Kom vell hem därifrån för drygt en timme sedan och då var det ett himla väder. Jag som ALLTID går från bussen nere på stan hem, hoppade snabbt som ögat på nästa buss som tog mig ända fram till dörren! Uscha plus att jag läste på aftonbladet att TVÅ män blev träffade av blixten idag och det var precis utanför Gävle! Kan ju tro att jag var rädd när jag kom hem och var ensam. Resa får bli ett eget inlägg om allt som hände där borta i Karlshamn och Kisa.


Bye!
 

Old pics



Lagom läckra är vi efter en hård resa, mohaha!
Men under kan ju ske ;)



Dålig bild men "backstage" i Kisa.




pass upp karlshamn!

Idag är det onsdag och jag är verkligen uppe med tuppen idag. Klockan 10 drar sambagänget iväg i två minibussar + en vanlig bil till Karlshamn. Ska  bli så himla nice! Blir borta ända till på söndag och tills dess blir det skaka rumpa och parta all night long ;) mihiii! Haha jag har ju varit så himla lat (men har faktiskt inte heller haft någon tid heller) så jag började packa för typ en timme sen men jag tog en paus ganska fort. Så svårt att planera i förväg och speciellt är man inte kan ha med sig mer än en liten fjuttig väska.. Men men vi känner pepp inför vad Karlshamn och vad deras festival har att erbjuda och självklart gör vi årets favorit i repris och besöker Ågatan! Bästa stället däromkring i think? Däremot är det ju en himla lång resa men som tur är har Mimmi fixat taggskivor så vi numera kör hon partybilen! En riktig roadtrip på zenzenvis och det är faktiskt det jag gillar mest! På lördag bär det av mot Kisa där vi kör sista kvällen, ett underbart ställe som är värt att besökas när vi är där, annars är det nog rätt dött! Men är det fest så ÄR DET FEST på det där stället.
Förresten så prydde vi festivalens program och vid sidan av oss är Magnus Uggla & CO, det finns bara en sak att säga och det är att detta kommer bli hur nice som helst!

Dags för duschen och sen lär jag fortsätta packa.
Over and out! 

fredag

Knölig dag har det varit må jag säga! Började dagen med att jag skulle till jobbet men när jag hoppade på tåget som skulle ta mig dit ropas det ut i högtalaren att detta tåg inte skulle avgå pga att det inte fanns någon tågvärd! Liksom, va? Dom brukar ju ofta fara iväg utan kontrollant, dålig stil och med spring i benen hurtade jag vidare till bussen. Men på vägen dit ringde jag bossen och berättade att jag skulle bli lite sen och det bestämdes då att jag inte behövde komma alls. Hihi så en ledig dag till lilla mig. Togmitt pick och pack ner på stan och uträttade lite äreenden men jag kan fortfarande inte bestämma mig angående den där tröjsaken? hum jag tror jag lär ha den hur som helst annars kommer jag bara att ångra mig! Nu klockan 18 ska jag och Cristian bege oss till en överrasknigsfest för en kille som fyller år, skoj skoj men nu ska jag fortsätta med maten, kyckling och pommes med bea är det som står på menyn idag.



Later! ♥

Käär

Jag bara måste komma med ännu ett inlägg! Ville bara tipsa om dessa läckerheter som inom kort kommer att finna hos cocoo.se. Blev HELT kär i den guld/bruna klockan, bör beställas hem! Jag som länge har gått och letat efter en just "sån," hehe typ iaf. ;) Näe en bild säger ju mer än 1000 ord så varsågoda, se och njuuut!





Missa inte att checka in cocoos andra nyheter ♥

Morgondagen?

Om jag inte har nämnt någonting tidigare så ska jag ju iväg till Valdemarsvik(?) imorgon med samban. Det ska bli riktigt kul att få åka iväg och göra en massa skoj, hoppas bara att det blir finväder annars fryser vi jue! Iiih Tagga fast jag tycker att det blir lite mkt bilåkande för do tror att det tar cirka fyra timmar dit, men om bossen inte vill stanna så åker vi hem! Haha nämen det blir vell skönt att komma hem också. Har ju som sagt precis gjort en smaskig matsäck och nu kanske jag ska börja packa lite så slipper jag det imorgon eftersom jag lär dra hemifrån runt 8. Men det är okej man kan ju sova massor i bilen.



Hoppas ni har en trevlig kväll!
♥ 

surt

Var på Ica innan och köpte en massa frukt för att göra en fruktsallad inför morgondagen. Gillar det starkt och det blir en mumsig bilfrukost, yeiiiha! Enda STORA nackdelen var att jag köpte loka men vips när jag var hemma så var inte lokan hemma, suck märkte de nu och affären stänger ju nu klockan 22.00. hoppas att den har hunnit öppna innan vi far imorn!





Tjena bloggen

Nu är jag hemkommen från mormor där jag har spenderat en underbar dag. Har tagit mina 50(?) första dopp idag och det har varit allmänt underbart!

But how about tonight?

Ska ju upp så jäklarns tidigt imorn, men det känns som att det är ens skyldighet att göra någonting i det här fina vädret.





en date i solen?



Med en isglass, mums

Sol och vackert väder!

Kom nyss hem från Stenebergsparken där jag har legat och softat nu på förmiddagen. Så galet fint väder ju! Kan knappt förstå att det inte är ett enda moln på himlen. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och greja. När Cristian väl är hemma hoppas jag på att få lite tid med honom för sedan bör det iväg ner på stan där jag ska träffa Mickis och co för maaaat! Sen blir det fullt sjå hela kvällen med sambaträning och besöka mormor, så det kanske är bäst att ta det lilla lugna en liten stund.

Vill bara meddela att jag ljög ang kamerasladden, jag hittar den inte!




ZZZzzz

Det är iaf vad jag borde göra just nu, men kan helt enkelt inte. Vet inte vad det är för fel.. Hum kanske är det så att kroppen känner ig frisk och pigg igen så den känner av all överskottssömn? Haha knasigt det där, men så är jag också så godhjärtad att jag inte ens vågar ha tvn på ifall Cristian skulle vakna till. Tycker ju synd om honom när han ska upp om tre timmar till jobbet.
Förresten så har jag ju fortfarande inte laddat upp bilderna från i fredags? Detta beror helt enkelt på att jag trodde att min kamerasladd var spårlöst borta, men som tur är nu återfunnen. Den låg ju bara i dataväskan men det är ju helt fel ställe! Så bilderna kommer imöra.
Kan ju tala om att det känns så himla skönt att vara på bättringsvägen, snart back to work! Och jag kan äntligen röra mig utanför dörren typ, det kan man kalla nice.
Hoppas jag har bärre tur med sömnen nu. (Kikar nog förbi köket och letar upp nå muma så slipper magen oroa sig) ;)

Sov så gott!



danslåt + en annan goding!

Den här första låten ska vår tränares kille sjunga live till medan vi dansar, kommer bli hur bra som helst!
Videon är dock lite konstig eftersom den är från ett tvprogram i chile där dom visar hur ungdomarna där ska dansa till den här låten på krogen typ, haha härligt syfte tänkt om vi också hade så? Men aja det Är låten jag är ute efter. ;)






Sen måste jag bara lägga in älskade Shakira! Den bästa remixen dessutom, älskar när hon låter så där underbart härligt, haha lyssna och njuuut!






LOVE IT!

onsdag

japp då var det onsdag igen, tiden går så himla sakta när man är sjuk! Not good. Har iaf precis fått i mig frulle och jag mår faktiskt mycket bättre, funderar på att ta en prommis sen om jag orkar. Ska även försöka infinna mig på träningen ikväll men bara för att tita såklart. Det är verkligen inte lång tid kvar till karlshamn, mindre än två veckor tror jag? Waaaah lite stressande kanske, när vi väl är hemma från det är det bara två veckor till cityfesten som är vårat största uppträdande och tills dess ska vi lära oss tre nya danser tror jag? haha OJOJOJ ska ju även förbi nyköping helgen mitt emellan. Men som sagt det är  skoj och komma iväg lite, men det är inte den bästa tiden att vara sjuk på inte. Missade heldagsträningen i söndags och bara där lärde dom sig en ny dans typ och byggde på den andra, PANIK! Näe nu ska jag strax slänga mig på sängen och kolla på en film men först uppdaterar jag med lite musik!



Kisskiss

<3




Har gått och nynnat på den här låten under hela frukosten!




Godmorgon

Eller ska man säga god middag? Nu börjar jag äntligen bli frisk efter några dygn i helvetet! Särskilt gårdagen var katastrof, men nu verkar det gå åt rätt håll igen. Ska bara stoppa i mig nått att äta så magen blir i normal form igen, sjunker ju i vikt så fort jag blir sjuk, not nice! Det som helt enkelt har varit sjukt tråkigt är ju att jag missade gårdagen! Fan, fan, fan men vad kan man göra liksom? Vi som skulle hänga hela dagen på grönan ända fram till kvällen då jag skulle fotograferas, suck. Hoppas det går att fixa igen på en annan tid.
Aja drömma går ju iaf, ska käka lite frulle nu.



Later!


RSS 2.0