snart dags..

Nu är det för sjutton bara några timmar kvar tills det är dags för att sova för att sedan kliva upp till SKOLAN? Hur konstigt som helst känns det, men samtidigt så längtar jag till att vi får vårat nya schema hehe skoj, skoj. Kanske ska sätta igång och fixa lite mat så man bara kan krypa ner sen? Stadsturen vart som planerat ingen besvikelse och en jättefin mörkblå klänning från gina fick följa med hem igen.
Känner mig faktiskt stressad på nått sätt men jag tror att jag ska göra iordning lite fruktsallad så att jag kan ha det som frukost imorgonbitti, lägga fram nå skolkläder och till sist laga lite mat som mättar kistan, sounds great?


Höres!

bäst just nu!


Älskade Ne-Yo Gör det igen!










Onsdag

Japp då har man vaknat denna onsdagsmorgon, men dock alldeles försent. Skolan börjar som sagt imorgon och man vill ju gärna "öva" sig lite på att kliva upp i tid. Fast jag tänker såhär, jag låg vaken mellan halv sex och sex imorse för att Cristian inte har lärt sig det där med att smyga, hehe och det är ju faktiskt den tiden som jag normalt hoppar upp ur sängen när skolan är igång, kalasbra! Sen att ja kommer vara skittrött efter det är vell en annan sak men huvudsaken att jag kommer upp.
Idag då sista dagen på sommarlovet? Usch va hemskt det där ekade inne i huvuden! Jag har iaf inte planerat så där jättemkt för idag men först och främst ska jga fortsätta att storstäda från igår och även mäta ut några söta ting som jag fick upp ögonen för på Ikea igår men vet inte om de får plats att flytta in. Sen hoppas jag att få träffa solstrålen Elina för kanske en tripp på stan eller nått? Behöver ju lite småplock inför skolstarten och även en ansiktskräm. Aja detta kommer givetvis bli en perfekt dag då även vår allas bästa vän solen tittar fram lite då och då.


Gammal bild på oss två men ack så rar människa!



Later ♥

Long time..

Japp back in bizz, har inte riktigt haft tid, ork eller lust för bloggen då det har barit fullt upp de senaste veckorna, dessutom är min kamerasladd spårlöst borta så det känns bara tråkigt att ha en blogg utan bilder, men vi kör på! Hihi.

Den 6-9 aug var det ju härliga Cityfesten här i våran stad, skönt att se att Gävle faktiskt lever en gång om året, vare sig det är på gott eller ont. Fast så mkt vimmel blev det ju faktiskt inte då det mest blev stress mellan allt som skulle hinnas med, det var jobb som skulle skötas och fester att besöka, så var man ju faktiskt tvungen att sova lite där emellan ;). Samba är ju tradition på festivalen men i år fick vi ju som sagt en väldigt dålig tid men vi gjorde vårat bästa och det hela slutade okej.


Vid ett annat tilfälle men fortfarande samma glada flickor.

Vi tog igen det hela med att umgås två av de resterande dagarna. På fredagen var vi hembjudna till familjen Matta som bjöd på goda drinkar och mumsig mat. Pisco som jag egentligen tycker är för starkt för att dricka slank i lätt som en plätt, haha men men lättpåverkad blir man av de dära. Jag var tvungen att åka iväg mitt i kalaset men tog igen det på lördagen.
Då uppträdde Pilars kille, Elvis på en rest/bar och vi var där och kikade och dansade loss, HAN ÄR GRYM! Så trots att jag inte vistades på stan förutom på onsdagen som förresten var Cristians födelsedag så var det en annorlunda cityfest men så mkt bättre!

Apråpå fredagen då jag var tvungen att lämna gänget för att bege mig till Uppsala så var det ju inte för inget jag lämnade festen. Det var nämligen så att Sean Paul spelade och vi var bjudna på kalasen ;) hihi tokkul var det och trots att jag inte fick se skymten av stjärnan efter scen så haffade jag iaf med mig hans svettiga handduk med mig hem, Mohahha!

 
Porrdansande Sean Paul

Nu den senaste veckan har jag mest varit ledig och jobbat lite och nu ska jag börja tagga till för på torsdag börjar skolan och då är det bara att ge gärnet! Några utflykter har jag dock gjort, i fredags var jag i uppsala med Laura och Julia! Eller det var vi från början och sedan trillade det in fler och fler, dock var jag tvungen att bege mig hem redan med 22.20 tåget för dagen efter var det jobb som gällde. Lördag kväll spenderades med Sophie, Madde, Tove och co, jättemys och för n gångs skull så slutade inte kvällen med utgång, vilket faktiskt var skönt! Näe nu var det over and out för mig, ska käka kvällis, borsta gaddarna och krypa till skojs.



puss och kram♥

Cykel

Har btw inte funnit någon cykel än, ge mig en ful tack! Jag vill inte ha någon fin för
jag har inget vettigt och lättilgängligt ställe att ställa
den på., så då kommer den bara att bli snodd.

Vart kan jag finna dig?





Gårdagen och morgonen

Sitter ute på en filt i det gröna nu och har smält i mig frukost för cirka en timme sedan. Studsa upp ur sängen imorse och begav mig ut i solskenet, tog med mig allt ( trodde jag iaf ) men glömde tydligen mobilen! Not soo good, men jag ska snart bege mig hem och städa lite så sån abstinens behöer ju faktiskt inte uppstå. Idag börjar jag jobbet 16.30, då är jag bara värdinna i några timmar och sen återgår jag till det normala ;) haha närå men då ska jag baa stå i kassan hela kvällen.  Men whats about gårdagen då?
Det var rätt kul faktiskt nio timmar gick otroligt fort! Måste ju säga att teknikerkillarna var de trevligaste eller åtminstonde mest pratsamma men det kan ju bero på att dom varken var kända eller country människor. Meningen var ju också att jag skulle stänga hela kalaset där bak men snälla som dom är de där furuvikarna så kunde jag bara plocka undan allt förutom spriten och så fixade dom resten. Så klockan 01 slutade jag och fick skjuts hem av Yee, thanks! Behövde jag inte ringa hem och väcka mamma.
Näe ska nog dra he snart, måste ju städa men det är så skönt här!



See ya and howdie cowboy!

RSS 2.0